Green Shakshuka


Middle East, here we come!


Voor 2 personen:
1 grote ui
4 aardappelen in de schil
4 eieren
100 gr feta
Eetlepel oregano
Eetlepel tijm
Peper en zout 
Arachideolie
200gr verse spinazie
200 ml magere melk of 100 ml kokosmelk
Een handje verse peterselie 

Pel en snij de uin fijne stukjes. Snij de aardappelen in kleine stukjes. Neem een grote pan (bijvoorbeeld een wokpan) en giet er een scheutje olie in. Doe de ajuin en de aardappelen erin en breng op smaak met een snufje peper, zout, oregano en tijm. Voeg na 5 minuten de spinazie toe en laat slinken.

Doe er de melk bij en schep er door heen. Breek de eieren in de pan. Dek de pan af en laat 20 minuten op laag vuur staan. Zo kunnen de eieren stollen.

Kruimel nog een beetje feta erover en wat peterselie.

It's sooo good! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rijstpap van zilvervliesrijst