Italiaanse Aardappel

Zoete Italiaanse maaltijd


Recept voor 2 personen:
- 4 zoete aardappels (kleine)
- Kerstomaatjes (zoveel je wil)
- Serranoham of Parmaham
- Klein zakje parmezaanse kaas
- Pijnboompitten (geroosterd)
- Rucola
- Potje groene pesto
- Arachideolie
- Peper en zout 

Was de zoete aardappel en leg ze, met schil, op een bakplaat met bakpapier. Giet er een beetje olie over en peper en zout. Stop ze voor 40 minuten in de oven op 220 graden.

Wanneer de aardappel klaar is neem je deze uit de oven en snij ze doormidden, maar niet volledig. 
Vul dan op met een lepeltje pesto, wat doormidden gesneden kerstomaatjes, een sneetje parmaham of serranoham, enkele pijnboompitten, wat parmezaan erover en wat rucola. 


Zo lekker! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rijstpap van zilvervliesrijst