Pasta met gegrilde paprikasaus


Pasta dinner = A winner


Voor 2 personen
1 ui
1 teentje look
2 rode paprika’s
100 gr feta of geitenkaas
Beetje peterselie
1 eetlepel arachideolie
Peper, zout en cayennepeper
200 gr volkoren pasta naar keuze


Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij ze elk in 4 stukken. Leg ze op een bakplaat of in een ovenschotel en gril ze voor 20 minuten. 

Snij de ui en knoflook fijn en bak ze aan met een beetje olie in een middelgrote kom. Haal de paprika’s uit de oven en bedek de plaat of schotel nog enkele minuten met wat plastiek folie. Nadien kan je makkelijk de zwartgeblakerde schil eraf halen. Doe de paprika’s vervolgens bij de ui en knoflook in de kom. 

Kook ondertussen de pasta volgens de verpakking. 

Mix de paprika’s in de kom tot een sausje. Giet de pasta af en vul je kommetjes of borden met pasta, de saus en wat geitenkaas of feta en peterselie. 

Enjoy! 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Rijstpap van zilvervliesrijst