Pompoenstamppot
Great dinner last night!
Voor 2 personen:
250gr aardappelen
350 gr pompoen (eventueel in blokjes)
75 ml amandelmelk
1 appel
100 gr geitenkaas of fetakaas
25 gr rucola
Snuifje tijm
Peper en zout
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Doe hetzelfde met de pompoen of koop meteen gesneden blokjes (bijvoorbeeld bij Albert Heijn).
Doe beide in een pan en kook voor ongeveer 10 minuten tot alles gaar is.
Schil ondertussen de appel en snij in kleine blokjes.
Wanneer de aardappelen en pompoen gaar zijn giet je het water af en prak je deze tot een stamppot.
Voeg de melk erbij, peper, zout en tijm.
Doe de helft van de geitenkaas of fetakaas erbij.
Doe de appelstukjes en de rucola erbij en roer goed door.
Bewaar nog wat rucola en kaas voor de garnering en serveer.
Reacties
Een reactie posten