Quinoa met courgette, tomaat en kipdijfilet
Last night's try-out
Recept 2 personen:
150 gram quinoa
500 ml groentenbouillon
2 kleine courgettes
3 romatomaten
250 gram kipdijfilets
2 teentjes knoflook
Arachideolie
Eetlepel tijm
Eetlepel oregano
Eetlepel gedroogde basilicum
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden warmelucht met grilstand. Pel en snipper de knoflook, schil de courgette en snij in schijfjes. Doe de knoflook en de courgette in een ovenschotel en doe er de kruiden op (tijm, oregano en basilicum). Leg er de kipdijfilets vanboven op en kruid deze met peper en zout. Zet in de oven gedurende 20 tal minuten.
Kook ondertussen de quinoa met de groentenbouillon. Haal deze na 10 minuten van het vuur.
Snij de tomaten in fijne stukjes.
Wanneer beide klaar zijn kan je de quinoa mengen met de courgette en de stukjes tomaat. Dresseer op de borden en leg de stukjes krokante kip er op.
Reacties
Een reactie posten