Griekse zoete aardappel
Greek pleasure!
Voor 2 personen:
1 komkommer
Voor 2 personen:
1 komkommer
1 avocado
Halve citroen
125 ml Griekse yoghurt
Kerstomaatjes
100 gram feta
Peper en zout
Olie
Aluminiumfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de zoete aardappel en wikkel ze in aluminiumfolie, maar doe er eerst nog een beetje olie, peper en zout op.
Pof de aardappelen gedurende 40 minuten.
Snij ondertussen de komkommer en tomaatjes in kleine stukjes. Maak ook de dressing: meng de yoghurt met wat citroensap, peper en zout.
Pureer het vruchtvlees van de avocado met een vork.
Neem de zoete aardappels uit de folie en snij net niet doormidden.
Vul ze met avocado, tomaatjes, komkommer en stukjes feta. Doe er een beetje yoghurtsaus over en smullen maar!
Reacties
Een reactie posten