Bloemkoolpizza met geitenkaas



Pizza is always a good idea!

Ik maakte 2 pizza's met:

2 bloemkool pizzabodems (gekocht bij AH)
Een doosje kerstomaatjes
50gr rucola
Passata tomatensaus (4 à 5 eetlepels per pizza)
Geitenkaas (potje Chavroux)
1 eetlepel pesto per pizza
Pijnboompitten
Peper
Gedroogde tijm

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Leg de pizza 2 tot 3 minuten in de oven.

Haal de pizza's uit de oven en smeer er enkele eetlepels passata over.
Beleg de pizza's met gehalveerde kerstomaatjes, brokjes geitenkaas, wat pesto, een handjevol pijnboompitten en een hand rucola.

Doe er wat peper op en wat gedroogde tijm.
Bak de pizza's af in de oven, nog een 8 à 9-tal minuten.

Enjoy!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rijstpap van zilvervliesrijst