Havermout Vanillepudding

40gr havermout

500ml ongezoete amandelmelk

2el Canderel

3 eieren

1 vanillestokje

1/2 el bloem

Frambozen

Cacaopoeder






Zet een kom met melk op het vuur en verwarm. Neem het vanillestokje, snij doormidden haal er de vanille uit, doe dit in de melk.  

Scheid de eierdooiers van de eieren.  Je gebruikt enkel de eierdooiers.

Klop de eierdooiers los en doe er een beetje van de warm melk  en de Canderel bij.  Voeg er de bloem aan toe en klop nogmaals los.

Giet het eiermengsel net voor het kookpunt bij de melk.  Roer goed en voeg er de havermout aan toe. Laat indikken. 

Neem van het vuur.  Vul je schaaltjes en voeg de frambozen er aan toe. Strooi er wat cacao over en klaar. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rijstpap van zilvervliesrijst